HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Endurance OAGB szabályváltozások 2015

Endurance OAGB szabályváltozások 2015

enduFelkerült a 2015-ös Endurance OAGB szabályzat az oldalra, az alábbiakban azokat a pontokat találjátok, ahol változás történt az előző évhez képest. Ettől függetlenül mindenki számára a szabályzat teljes ismerete szükséges, így kérjük, hogy a futam előtt olvassátok át a teljes szabályzatot.

 

 

A változások:

1. Bevezetjük ebben a bajnokságban is a regisztrációs díjat. Ez egy éves, egyszeri díj lesz, melynek költsége személyenként 1.000 Ft. Aki minden futamon indul, annak ez futamonként 125 Ft többletköltséget jelent, reméljük ez senkinek sem okoz gondot.

Költségek-díjak

Regisztrációs díj (éves, egyszeri, személyenként): 1.000 Ft.

Nevezési díj futamonként, csapatonként: 37.500 Ft.

2. Futamonként kis méretű kupát adunk a dobogós csapatok összes tagjának. Ezt már a tavalyi év közepén elkezdtük, a szabályzatban még oklevél szerepelt, azt változtattuk most meg.

Díjazás

– futamonként serleg a dobogósoknak

3. Az év végi dobogós csapatoknak eddig csapatonként járt egyetlen kupa, az idei évtől a dobogós csapat összes tagja kupát kap.

Díjazás

– év végén kupa a dobogós csapatok összes tagjának

4. A szabályzat szerint tavaly még nem járt volna, de két személy az Endurance bajnokságból is Suzuki Swift tesztlehetőséget kapott. Az idei évtől ez bekerül a szabályzatba, és idén is két versenyzőt szeretnénk elküldeni egy versenygokart tesztre.

Tervezett díjak a 2015-ös évre:

– Az év során 2 versenyző egy Rotax Max versenygokart tesztelésen vehet részt (a változás jogát fenntartjuk)