HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK

Forma-1-es jegyek 2012

Sokan érdeklődtetek már, hogy idén is biztosítunk-e jegyeket a Forma-1-re, mint ahogyan azt 2006 óta minden évben megtesszük. Ahogy szokták mondani: van ezzel kapcsolatban egy rossz meg egy jó hírünk.

A rossz hír az, hogy idén nem kap a bajnokság a már megszokott 3 napos állójegyekből. Az eddigi években Frank Tamásnak köszönhetően jutottunk a Forma-1-es belépőkhöz, de Tamás elveszésével ez a lehetőség megszűnt.

A jó hír viszont az, hogy a bajnokság promótere a G-kart Team, és ezen belül is Oláh Gyafi magára vállalta a Forma-1-es jegyek költségét, így az állandó versenyzőinknek lehetőséget tudunk biztosítani, hogy kijussanak a Magyar Nagydíjra.

A jegy, amit adni tudunk, az csak a vasárnapi belépésre jogosító állójegy (MÁV F1 jegy néven is ismert, ingyenes lehet kijutni vele a versenyre az ország bármely pontjáról)

Ha valaki nem vasárnap, hanem pénteken vagy szombaton szeretne kimenni a Forma-1-re, annak tudunk pénteki, vagy szombati jegyet adni.

Bár ellenőrizni nem fogjuk és nem is tudjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényelje a jegyet, ha valóban ő megy ki vele a Forma-1-re.

Sajnos itt nem áll fenn az a lehetőség, mint az eddigi években, hogy marad felesleges jegy, mert csak annyi jegyet veszünk, ahányan ki tudtok menni a versenyre.

Reméljük, hogy a kis mértékben módosul feltételekkel is örömet tudunk szerezni Nektek.

Kik jogosultak belépőt kapni?

Azokon a versenyzőkön kívül, akik 2012-ben minden versenyhétvégén elindultak, azoknak is szeretnénk belépőt adni, akik egy futamot valamilyen oknál fogva kihagytak.

Teendők, hogy Forma-1-es jegyet tudj kapni:

Jelezd e-mail-en (vagy a már ismert elérhetőségek bármelyikén), hogy melyik nap szeretnél kimenni a versenyre. Ha nincs szükséged a belépőre, akkor is jelezz vissza kérlek, ezzel segítve a munkánkat.

Jelentkezési határidő és az átvétel ideje:

A lehető leghamarabb, de legkésőbb szerda (07.25) este 17.00 óráig jelezzetek vissza. A jegyeket a G1-ben lehet átvenni csütörtökön este 17.00 órától.