HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Forma-1-es jegyek 2022

Forma-1-es jegyek 2022

Idén, a bajnokság történetében 15. alkalommal tudunk Forma-1-es belépőket biztosítani az állandó versenyzőinknek.

Hány versenyző tud kijutni a Forma-1-re?

A bajnokság idén 10 db, 3 napos állójegyet kapott, ezzel tudunk gazdálkodni. Mindenkitől, aki szeretne kijutni az általunk biztosított jegyekkel a Forma-1-re, együttműködést szeretnénk kérni. Nagy eséllyel nem tud mindenki mind a 3 napon kimenni sőt, van aki csak szombaton, vagy csak pénteken tud kilátogatni a Forma-1-re. Ha pedig nagyon sok jelentkező lesz, akkor el kell döntenünk, hogy az állandó versenyzők közül ki élhet a lehetőséggel.

Kik kaphatnak jegyet?

Mivel a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így elsősorban azok kapnak jegyet, akik idén minden versenyhétvégén ott voltak, és elindultak legalább egy kategóriában. Amennyiben maradnak jegyek, úgy a kevesebb futamon indulóknak is tudunk belépőt biztosítani.

Ha ki szeretnél menni, mindenképpen írj mailt akkor is, ha csak néhány futamon indultál, ha tudunk, segítünk kijutni.

Hogyan lehet jelentkezni a jegyekre?

Az info@amatorgokart.hu címre kell e-mailt írni legkésőbb 07.27-én 19.00 óráig.

A levélnek tartalmaznia kell:

– melyik napon szeretnél mindenképpen kijutni (csak 1 napot jelölj meg)
– ha erre a napra nincs jegy, akkor melyik napokon tudnál még kimenni

Hol lehet átvenni a jegyeket?

Ezt mindenkivel egyedileg kerül megbeszélésre.

Fontos!

Bár ellenőrizni nem fogjuk és nem is tudjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényelje a jegyet, ha valóban ő megy ki vele a Forma-1-re. A jegyeket a versenyzőinknek szánjuk elsősorban, sajnos régebben rossz tapasztalatok is voltak ezzel kapcsolatban (ismerősöknek adták oda, vagy eladták a jegyeket, és emiatt a kevesebb futamon indult versenyzőink nem tudtak kijutni). Ezeket a jegyeket szigorúan tilos továbbértékesíteni, ezzel veszélybe lehet sodorni az esetleges jövő évi ajándék jegyeket.