HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Forma-1-es jegyek 2021

Forma-1-es jegyek 2021

A tavalyi évben sajnos nem lehetett kilátogatni a Forma 1-re, idén azonban folytatjuk a hagyományt, és már 14. alkalommal tudunk belépőket biztosítani a Magyar Nagydíjra állandó versenyzőinknek. A jegyek állóhelyjegyek.

Fontos információk:

Idén a Forma 1-re csak karszalaggal lehet kijutni, amely azt igazolja, hogy rendelkezel a megfelelő oltással vagy teszttel. Aki ezekkel nem rendelkezik, azt nem engedik be a pálya területére, így jegyet sem igényelhet. A karszalagot a belvárosban és Fóton lehet átvenni, a pálya területén, vagy a bejáratnál nem. A részleteket az alábbi két pdf fájlban találjátok, mindenképpen olvassátok el az igénylés előtt.

Belépési információk 1
Belépési információk 2

Hány versenyző tud kijutni a Forma-1-re?

Mindenkitől, aki szeretne kijutni az általunk biztosított jegyekkel a Forma-1-re, együttműködést szeretnénk kérni. Nagy eséllyel nem tud mindenki mind a 3 napon kimenni sőt, van aki csak szombaton, vagy csak pénteken tud kilátogatni a Forma-1-re. Megpróbáljuk úgy elosztani a jegyeket, hogy az mindenkinek jó legyen.

Kik kaphatnak jegyet?

Mivel a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így elsősorban azok kapnak jegyet, akik idén minden versenyhétvégén ott voltak, és elindultak legalább egy kategóriában. Amennyiben maradnak jegyek, úgy a kevesebb futamon indulóknak is tudunk belépőt biztosítani.

Ha ki szeretnél menni, mindenképpen írj mailt akkor is, ha csak néhány futamon indultál, ha tudunk, segítünk kijutni.

Hogyan lehet jelentkezni a jegyekre?

Az info@amatorgokart.hu címre kell e-mailt írni legkésőbb szerdán éjfélig. Csak az e-mail-en érkezett igénylésekkel tudunk foglalkozni.
Ezután már csak akkor lehet jegyet kapni, ha maradtak szabad jegyek.

A levélnek tartalmaznia kell:

– melyik napon szeretnél mindenképpen kijutni (csak 1 napot jelölj meg)

– melyik napon mennél még ki az előző pontban megadotton kívül, ha van rá lehetőség

Hol lehet átvenni a jegyeket?

Ezt mindenkivel egyedileg kerül megbeszélésre.

Fontos!

Bár ellenőrizni nem fogjuk és nem is tudjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor igényelje a jegyet, ha valóban ő megy ki vele a Forma-1-re. A jegyeket a versenyzőinknek szánjuk elsősorban, sajnos régebben rossz tapasztalatok is voltak ezzel kapcsolatban (ismerősöknek adták oda, vagy eladták a jegyeket, és emiatt a kevesebb futamon indult versenyzőink nem tudtak kijutni). Ezeket a jegyeket szigorúan tilos továbbértékesíteni, ezzel veszélybe lehet sodorni az esetleges jövő évi ajándék jegyeket.