HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Szabadedzések a Hungaroringen 2021.03.05-én, pénteken

Szabadedzések a Hungaroringen 2021.03.05-én, pénteken

Terveink szerint a következő futamot a Hungaroringen rendezzük meg 2021.03.05-03.07-ig. Ettől csak abban az esetben térünk el, ha az időjárás annyira rosszra fordul, hogy nem lehet megrendezni egy kinti futamot. Folyamatosan figyeljük az előrejelzéseket, de végleges döntést csak március 4-én, csütörtökön hozunk. Ha pl. esik az eső, attól még megrendezzük a futamot a Hungaroringen, de ha mellé 0 fok hőmérséklet társul, akkor már nem.

Ha változás lenne, akkor minden addigi nevezőt külön-külön értesítünk.

Ha nem tudjuk a Hungaroringen megtartani a futamot, akkor az G1 Asia Kart Centerben leszünk ismét, azonban most fordított irányban.

Fontos!

Akár a Hungaroringen, akár az Asiában lesz a futam megrendezve, a pénteki edzések ugyanakkor vannak. Ha leadod a nevezésed az edzésre, azt úgy vesszük, hogy akárhol is lesz megtartva a futam, az edzésre akkor is eljössz. Ha valamelyik helyszínre nem jönnél el, akkor ezt kérjük, hogy jelezd a jelentkezéskor!

Amatőr Versenyzői Igazolvány

Az edzéseken csak olyan versenyzők vehetnek részt, akik rendelkeznek Amatőr Versenyzői igazolvánnyal, vagy már megigényelték azt, és befizették az igazolvány éves díját.

Az igazolvány igényléséről itt találsz bővebb információt.

Kormányrendelet a versenyek megrendezéséről

A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete alapján folytatódhatnak az egyesületek, klubok edzései, ha versenyszerű a sportolás célja.

A Sport törvény 1. § (3) szerint:

Versenyszerűen sportoló az a természetes személy, aki a sportszövetség által kiírt, szervezett vagy engedélyezett versenyeken, vagy versenyrendszerben vesz részt. Versenyző lehet amatőr, vagy hivatásos sportoló.

Ennek a feltételnek a rendezvényeink megfelelnek!

Ugyanakkor nekünk is be kell tartanunk a rendeletben leírt szabályokat. Az eseményen csak a versenyzők és sportszakemberek vehetnek részt, kísérő, néző nem jöhet be a pálya területére. Kivétel képeznek ez alól a 18 éven aluli versenyzők, náluk 1 versenyzővel 1 szülő érkezhet. A maszk állandó használata kötelező!

Az esemény:

Szabadedzés időpontja: 2021.03.05. péntek

Szabadedzés helyszíne: Hungaroring

Irány: Fordított (az óra járásával ellentétes)

Gokartok: Az OAGB gokartjai (Sodi GT4R – 270ccm)

Időtartam: 30 perc

Ár: 6.000 Ft/futam

Időterv:(érkezés minimum 15 perccel az edzés kezdete előtt)

Amennyiben kevés jelentkező van, úgy az első futamokat töröljük.

A nevezések előrehaladtával elképzelhető, hogy lefoglalunk edzéseket azok számára, akik egynél többet szeretnének edzeni.

14.30-15.00 – 1. szabadedzés

15.00-15.30 – 2. szabadedzés

15.35-16.05 – 3. szabadedzés

16.05-16.35 – 4. szabadedzés

16.40-17.10 – 5. szabadedzés

17.20-17.50 – 6. szabadedzés

17.55-18.25 – 7. szabadedzés

Behajtási engedély:

A bejutás részleteiről később értesítünk mindenkit.

Fontos:

A Hungarorig főbejárata, és a pálya közötti legrövidebb utat lehet csak használni. A Hungaroring területén belül ettől eltérni, a pályára, a boxokba vagy bárhova máshova bemenni tilos. Aki ezt megteszi, azt a biztonsági őrök a pálya területén kívülre kísérik, és nem jöhet vissza onnan a hétvége folyamán.

Az edzéseket esőben is megtartjuk. Esőben menni nagyon nagy élmény, de mindenképpen készüljetek eső és váltóruhával. Annyi váltóruhát hozzatok, ahány edzésre be akartok menni, mert ha esik, nagyon át lehet ázni.

Jelentkezni az info@amatorgokart.hu címen lehet.

Az eddigi nevezőket itt találjátok.