HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
A Rotax Max tesztlehetőség harmadik fordulójának nyertesei

A Rotax Max tesztlehetőség harmadik fordulójának nyertesei

Véget ért az OAGB, HCK és Endurance OAGB versenyzőinek kiírt, Rotax Max tesztlehetőségért folytatott verseny. A harmadik fordulóban az OAGB versenyzői közül 2-en, a HCK versenyzői közül pedig egy fő vehet részt a tesztelésen.

Ebben a fordulóban elég volt a kulcsi futamon jól teljesíteni, és máris megszerezhető volt a tesztlehetőség. Az esős időmérő borította a papírformát, ettől függetlenül megérdemelten nyertek a versenyzők.

A HCK-ban Demény Marcell az OAGB-ben pedig Kollár Attila szerezte meg élete első győzelmét, és ezzel a tesztlehetőséget.

Janecskó Adrián, aki 2001 és 2009 között volt aktív résztvevője a bajnokságnak, két év után indult újra egy futamon amit megnyert, és ezzel lehetőséget kapott a tesztelésre.

Bár a kiírás szerint csak két versenyzőnek biztosított volna a bajnokság tesztlehetőséget, de úgy döntöttünk, hogy mivel Adrián – teljesen megérdemelten – de az évben egyetlen indulással nyert, így még egy versenyzőnek biztosítunk lehetőséget a Rotax tesztre. Így Bozsik Benedek is kipróbálhatja magát a kecskeméti versenypályán.

A nyerteseket az alábbi táblázatokban találjátok kiemelve.

HCK sorrend:

screenshot-2016-09-24-19-38-32

OAGB sorrend:

screenshot-2016-09-24-20-13-35