HÍREK

HÍREK-INFORMÁCIÓK
Fontos tudnivalók a 3. futamról (Hungaroring)

Fontos tudnivalók a 3. futamról (Hungaroring)

1. Bejutás a pályára

Ezen a hétvégén a Hungaroring nagy pályáján 12 órás futamot rendeznek, ami miatt kocsival nem lehet behajtani a pálya területére. Versenyzőink azonban be tudnak jönni autóval, ehhez az alább található fájlt kell kinyomtatni, és kitenni a kocsi szélvédője mögé.

Hungaroring behajtási engedély

2. Időterv betartása

A futam időterve.

Mindenkinek, aki nem csak 1 db edzést akar menni, pontosan oda kell érnie a pályára. Ha valaki bármilyen oknál fogva (több mint 200 km-re lakik, vagy nyomós oka van a késésre) nem tud ott lenni időben, az előre jelezze e-mail-en. Aki nem érkezik meg 8.45-ig, az nem tud kedvezményes szabadedzést vásárolni, neki minden egyes edzés 2000 Ft-ba kerül.

Szombat:

Aki indul a 30 percesen, annak legkésőbb a 30 perces kezdete előtt 15 perccel meg kell érkeznie.

A többieknek (akik 1-nél több szabadedzést szeretnének menni) Legkésőbb 8.45-ig oda kell érnie, és le kell adnia a nevezését.

Vasárnap:

Mindenkinek oda kell érnie 8.45-re, és le kell adnia a nevezését.

Vasárnap endurance:

Mindenki 14.00 óráig érkezzen meg, ahogy vége van az OAGB futamoknak, azonnal kezdjük az Endurance szabadedzést (amennyiben igény van rá), vagy az időmérő edzést.

3. Nevezés

Ha még nem tetted meg, minél hamarabb küldd el a nevezésed az info@amatorgokart.hu címre.

4. Amennyiben esős verseny lesz

A gokartok esőben is mennek, így a futamok eső esetén is meg lesznek tartva. Ebben az esetben viszont mindenki hozzon magával esőruhát, és váltóruhát is. Ha nincs esőruha, akkor valamilyen esőkabát is megteszi, de váltóruha (akár 3-4 garnitúra is) mindenképpen legyen nálatok!

Itt megnézhetitek a 2010-es hungaroringi esős futam képeit:

2010.09.11-hring_ 483_std

 

 

 

 

 

 

 

Egy videó a 2010-es versenyről: